Harjoitukset

Vuonna 2019 Savonlinna-kuoro täyttää 50 vuotta ja vuosi huipentuu juhlakonserttiin Savonlinnasalissa su 24.11.2019! Kaikki kuoron toiminta tänä vuonna tähtää tuohon konserttiin. Uuden lauluvuoden aloitimme to 10.1.2019 ja kokoonnumme totutusti Linnalan juhlasalissa torstaisin klo 18.30-21 (kevään tarkempi aikataulu alla).

Savonlinna-kuoron kuoronjohtajana toimii muusikko Matti Makkonen.

Kiinnostaako kuorolaulu, pidätkö vaihtelevasta ja välillä haasteellisestakin laulamisesta? Jos vastasit kyllä, tervetuloa Savonlinna-kuoroon! Kaikki laulutaitoiset ovat tervetulleita, mutta erityisesti mukaan kaivattaisiin mieslaulajia! Uusia laulajia pyydetään antamaan pieni ääninäyte ennen harjoitusten alkua, samalla lyhyt juttutuokio pienellä porukalla. Rohkeasti mukaan vaan! Lisätietoja voi kysyä kuoronjohtaja Matti Makkoselta matti (@) mattimakkonen.com tai 0400 516 429.

KEVÄT 2019
to 31.1. normaalit harjoitukset Linnalassa
to 7.2. normaalit harjoitukset Linnalassa
LA 9.2. kuoroleiripäivä Melartin-salissa klo 10-16
to 14.2. normaalit harjoitukset Linnalassa
to 21.2. normaalit harjoitukset Linnalassa, harjoitusten alussa kuoron sääntömääräinen vuosikokous
to 28.2. talviloma, ei harjoituksia
to 7.3. 18.30-21 harjoitukset kirkossa levytystä varten, valokuvaus!
pe 8.3. levytys kirkossa, äänenavaus klo 16.30, äänitys 17-21
la 9.3. levytys kirkossa klo 10-18, omat eväät mukaan!
to 14.3. yhteislauluilta ja harjoitukset Kulttuurikellarilla klo 19-21, kutsu kavereita mukaan laulamaan! Vapaa pääsy
to 21.3. ei harjoituksia
to 28.3. normaalit harjoitukset Linnalassa
to 4.4. Avoimet harjoitukset Linnalassa, tännekin saa kutsua kavereita tutustumaan kuoron harjoituksiin ja liittymään mukaan!
to 11.4. normaalit harjoitukset Linnalassa
to 18.4. (kiirastorstai) varaus harjoituksille
ma 22.4. klo 15 Löytty-levynjulkaisukonsertti Kirkossa (kokoonnutaan klo 12 kirkossa äänenavaukseen ja läpimenoon sellistien ja solistin kanssa). Konsertin jälkeen karonkka.
to 2.5. normaalit harkat HUOM! Taikkarin salissa
ke 8.5. n. klo 16.30-17 muutama laulu ja yhteislaulatusta terveyskeskuksen kuntoutusosasto 2:lla (Matti ei mukana)
sekä n. klo 17.15-18.15 samanlainen setti Karpalokodilla-> näihin tarvittaisiin vähintään 10 kuorolaista, mieluiten soivana kokoonpanona eli edustajia kaikista äänistä. Laitelkaahan Piialle viestiä.
to 9.5. normaalit harjoitukset HUOM! Taikkarin salissa
pe 10.5. kuorokiertue keskustassa n. klo 17-18.30 muutamia lauluja, jotka ilmoitetaan myöhemmin, kussakin paikassa. Mukaan kaikki, jotka suinkin pääsevät!
su 12.5. äitienpäiväkeikka hotelli Punkaharjussa. Paikalle klo 11.30, eka setti klo 12 ja toka klo 14. Niiden välissä meille tarjotaan keittolounas ja kahvit. Ilmoitathan minulle pääsystäsi äitienpäiväkeikalle sekä mahdollisesta erikoisruokavaliostasi to 2.5. mennessä! Voidaan myös sopia yhteiskyytejä.
ke 15.5. klo 17-18 alustavasti samanlainen keikka Mäntykodissa kuin edellisellä viikolla kuntoutusosastolla ja Karpalokodissa (Matti ei mukana)

Aloitimme 50-vuotisjuhlallisuudet jo viime vuoden puolella kantaesittämällä pitkäaikaisen kuoronjohtajamme Olli Tuunasen Savonlinna-kuorolle säveltämän ja omistaman Missa a cappella -kuoroteoksen Savonlinnan tuomiokirkossa kirkkomusiikkiviikolla 2.11.2018. Messun jälkeen siirryimme joulutunnelmiin esittämällä Saint-Saënsin Jouluoratorion joulukuussa Lieksassa, Joensuussa ja Savonlinnassa yhdessä kontiolahtelaisen kamarikuoron Kaiskun kanssa, solistit ja soittajat tulivat jälleen Etelä-Savon Musiikkiteatteri- ja oopperayhdistys ESMO ry:n kautta.

Vuoden 2017 suurin esityksemme oli Aino Ackté -ooppera, jonka kantaesitimme Suomi 100-juhlavuoden syksyllä Savonlinnasalissa. Lisäksi esityksiä oli Aleksanterin teatterissa Helsingissä.

Pyhän Olavin päivän Suomi 100 -kuorotempaus Finlandiaa kesäillassa ja Aino Ackté -promokeikka oli 29.7.2017, katso video Maamme-laulusta tästä. Suomi 100 -tempauksen lauluja esitettiin Aino Ackté -oopperan laulujen kanssa Kuorolaulua harjulla -tilaisuudessa hotelli Punkaharjussa 26.8.2017.

VAATETUS KIRKKOKONSERTEISSA 
MIEHET
Musta puku, valkoinen kauluspaita, harmaa kravatti, mustat sukat ja kengät.
NAISET
Kuoropuku (jollei sellaista ole; musta pitkähihainen ja -helmainen/-lahkeinen asu), mustat avokkaat ja mustat ohuet sukkahousut, hillityt korut.

VAPPUKONSERTIN PUKEUTUMINEN
NAISET
– musta hihaton kotelomekko (tai vastaava, polvimittainen, hihaton asu)
– mustat avokkaat
– ihonväriset sukkahousut
– näyttävät korut
– vappukukka/värillinen huivi
– keikkameikki omaan tyyliin sopivasti
MIEHET
– Tumma suorat housut
– Yksivärinen, värillinen paita
– Ei solmiota
– Tummat tai paidan väriin sopivat sukat

Savonlinna-kuoro ry.:n vuosikokous pidettiin torstaina 21.2.19. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Puheenjohtajana jatkaa Piia Karjalainen. Johtokunnan varsinaiset jäsenet ovat Sari Hujanen, Raisa Tiilikainen, Paavo Kanervo, Taimi Lehtilä, Antti Nuolivaara ja Vesa Konttinen, varajäsenet ovat Helena Rasimus ja Petri Järvisalo.

Johtokunta järjestäytyi kokouksessaan 14.3.2019 seuraavasti: Pj Piia Karjalainen, varapuheenjohtaja Vesa Konttinen, sihteerin Raisa Tiilikainen ja rahastonhoitaja Taimi Lehtilä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s