Ajankohtaista

Vuonna 2019 Savonlinna-kuoro täyttää 50 vuotta ja vuosi huipentuu juhlakonserttiin Savonlinnasalissa su 24.11.2019! Kaikki kuoron toiminta tänä vuonna tähtääkin tuohon konserttiin. Uuden lauluvuoden aloitamme to 10.1.2019 ja kokoonnumme totutusti Linnalan juhlasalissa torstaisin klo 18.30-21 (kevään tarkempi aikataulu ilmoitetaan myöhemmin). Aluksi harjoittelemme Jaakko Löytyn lauluja, jotka levytämme maaliskuussa baritoni Esa Ruuttusen ja Cello Spirituals -yhtyeen kanssa.

Savonlinna-kuoron kuoronjohtajana toimii muusikko Matti Makkosen.

Kiinnostaako kuorolaulu, pidätkö vaihtelevasta ja välillä haasteellisestakin laulamisesta? Jos vastasit kyllä, tervetuloa Savonlinna-kuoroon! Kaikki laulutaitoiset ovat tervetulleita, erityisesti mukaan kaivattaisiin mieslaulajia!

Uusia laulajia pyydetään antamaan pieni ääninäyte ennen harjoitusten alkua, samalla lyhyt juttutuokio pienellä porukalla. Rohkeasti mukaan vaan! Lisätietoja voi kysyä kuoronjohtaja Matti Makkoselta matti (@) mattimakkonen.com tai 0400 516 429.

Juhlavuoden vietto aloitettiin jo 2.11.2018 kantaesittämällä pitkäaikaisen kuoronjohtajamme Olli Tuunasen kuorollemme säveltämän ja omistaman Missa a cappella -kuoroteoksen. Jouluan alla saimme vielä tehdä mukavaa yhteistyötä Saint-Saënsin Jouluoratoriossa Kamarikuoro Kaiskun ja Etelä-Savon Musiikkiteatteri- ja Oopperayhdistys ESMO ry:n kanssa.

Vuoden 2017 suurin esityksemme oli Aino Ackté -ooppera, jonka kantaesitimme Suomi 100-juhlavuoden syksyllä Savonlinnasalissa. Lisäksi esityksiä oli Aleksanterin teatterissa Helsingissä.

VAPPUKONSERTIN PUKEUTUMINEN

NAISET
– musta hihaton kotelomekko (tai vastaava, polvimittainen, hihaton asu)
– mustat avokkaat
–ihonväriset tai värilliset/kuviolliset sukkahousut
– näyttävät korut
– vappukukka/värillinen huivi
– keikkameikki omaan tyyliin sopivasti
MIEHET
– Tumma suorat housut
– Yksivärinen, värillinen paita
– Ei solmiota
– Tummat tai paidan väriin sopivat sukat

Vaatetus kirkkokonserteissa:

Miehet: Musta puku, valkoinen kauluspaita, harmaa kravatti, mustat sukat ja kengät.
Naiset: Kuoropuku (jollei sellaista ole; musta pitkähihainen ja -helmainen/-lahkeinen asu), mustat avokkaat ja mustat ohuet sukkahousut, hillityt korut.

Savonlinna-kuoro ry.:n vuosikokous pidettiin torstaina 22.2.2018. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat. Puheenjohtajana jatkaa Piia Karjalainen. Johtokunnan varsinaiset jäsenet ovat Sari Hujanen, Raisa Tiilikainen, Paavo Kanervo, Taimi Lehtilä, Antti Nuolivaara ja Marja Rantapurola, varajäsenet ovat Kari Kilpi ja Vesa Konttinen.
Johtokunta järjestäytyi kokouksessaan 8.3. seuraavasti: varapuheenjohtaja Marja Rantapurola, sihteeri Raisa Tiilikainen ja rahastonhoitaja Taimi Lehtilä.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s